Priser og tilskud

Jeres pris i 2021 er 2973 kr. i Egedal Kommune. Der ydes søskenderabat på 50 % på den billigste plads. Pt. gives ikke økonomisk friplads.

Betalingen for en plads hos mig er 9.700 kr. i 2021 hver den første i måneden forudbetalt. Tilskud fra Egedal Kommune er i 2021 på 6.727 kr. fra 0 til 2 år og 10 mdr. Når jeres barn bliver 2 år og 11 måneder nedsættes tilskuddet til 3881 kr. Tilskuddet modtages også hver den første i måneden forud og sættes direkte ind på jeres konto. Andre kommuner yder også tilskud, som dog kan afvige i størrelse.

Der kan forekomme mindre prisreguleringer ved årsskiftet, hvor kommunerne som regel også ændrer deres tilskud.

Når I har bestemt jer for en plads hos mig, og inden jeres barn starter i min pasningsordning, udfylder vi sammen en pasningsaftale med start- og slutdato, opsigelsesvarsel, pasning ved mit fravær, evt. tilladelse til kørsel i bil og ladcykel, så vi kan komme på tur og brug af fotos på min lukkede facebookgruppe mm.

Desuden skal I ansøge elektronisk om tilskud til privat børnepasning. I finder det på https://www.borger.dk/familie-og-boern/Boernepasning/Dagpleje-vuggestue-boernehave-og-privat-pasning" - Se under "Privat børnepasning - Ansøg om tilskud til privat børnepasning ".

For at få tilskud er det vigtigt, at I først har takket nej til et kommunalt dagtilbud, med den begrundelse at I vælger privat børnepasning.